Mohendžodáro

28.01.2010 11:20

 

Existují tajná tantrická cvičení pouze pro ženy, která nesmí muž vidět !

Tantra jóga-cvičení Mohendžodáro velice příznivě ovlivňuje zdraví ženy, její vitalitu a krásu. Ženy mohou mít ze cvičení mnohostranný užitek na několika úrovních: zdravotní, tělesné, energetické, při milování a při orgasmu. Cvičení zvládne každá žena bez ohledu věku.

 

 Tělesné a zdravotní:

Tantra jóga – Mohendžodáro posiluje svaly pánevního dna a dělohy. Pánevní dno a svaly malé pánve všeobecně po porodu ztrácejí svou pružnost. Stěna vagíny a její pružnost je ovlivňována také hladinou estrogenů ( ženských pohlavních hormonů ) v krvi. Při cvičení Mohendžodára se svaly malé pánve stanou uzavřenějšími, pevnějšími, pružnějšími. Ze zdravotního hlediska to u starších žen znamená odstranění problémů s močením, inkontinencí, prolapsem dělohy. Při tomto cvičení se intenzivně prokrvují orgány malé pánve ( vaječníky, děloha, vejcovody, pochva a pánevní dno ), proto výrazně klesá riziko opakovaných zánětů, výtoků a krvácení. Při cvičení se do těla uvolňuje velké množství estrogenů a ženských pohlavních hormonů. Pohlavní hormony ovlivňují to, jak se člověk cítí, je-li nabitý nebo povadlý a unavený. Žena je krásná, pokud má dostatek estrogenů.

 

Neobvyklé téma – hemoroidy:

Cvičení Mohendžodáro výrazně posiluje rektální svaly, tedy řitní svěrače a svaly pánevního dna, což představuje nejlepší prevenci proti opakujícím se hemoroidům. Zduřelá sliznice a vystouplé žíly hemoroidů se zmenší a vrátí do původní polohy, aby nebolely a nekrvácely. Cvičení částečně působí na sliznici tlustého střeva a konečníku, a tak snižuje riziko zánětu.

 

Estrogeny a krása:

Při cvičení se uvolňuje do těla velké množství estrogenů. Mohendžodáro totiž aktivuje žlázy s vnitřní sekrecí, které začnou ve větší míře produkovat estrogeny. Všeobecně se od dvacátého roku věku produkce estrogenů snižuje, protože žlázy se postupně unavují a zanášejí toxiny.Cvičení zachovává dynamiku mládí. Ženy, které pravidelně cvičily toto cvičení, jsou známé svou krásou a svěžestí do vysokého věku.

 

Účinky při milování a při orgasmu:

Mnohé ženy nejsou schopné dosahovat při milování orgasmu, naopak velkou část své sexuální energie ztrácí do prostoru. Pokud orgasmu dosáhnou, často to bývá pouze pánevní orgasmus. I s přibývajícím věkem přicházejí potíže, tělo a zdraví již nefunguje jako dřív, milování není jako dřív, tělo a žena stárne a ztrácí vitalitu. Mohendžodáro učí ženy správně používat vlastní sexuální energii, aktivovat celé tělo, při milování a orgasmu nechat proudit energii do celého těla a do všech orgánů.

 

 Duševní a duchovní účinky:

Mohendžodáro navazuje na nejstarší tantrickou tradici a napojuje energii ženy na zasvěcení starodávných tantrických kněžek. Otevírá intuici a posiluje všechny aspekty ženy, hlavně vnitřní ženu. Mohendžodáro komplexně pracuje s ženskou energií a současně ji kultivuje a posouvá k vyššímu vědomí. Mohendžodáro vychází z nejstarší ženské duchovní tradice, a posiluje tak vnitřní ženu, v dnešní uspěchané a agresivní době tak potlačovanou !

Když budeme cvičit ženská tantrická cvičení, posílíme zdraví, milování, orgasmus, a zároveň posilujeme oslabené postavení ženy v dnešní společnosti, kdy žena musí plnit spíš mužské povinnosti ( starat se o přežití, finance..).

Cvičení jsou vhodná pro zaměstnané ženy, pro manažerky a úspěšné podnikatelky, protože svým výrazným účinkem podporují a vyrovnávají vnitřní ženu.

Pokud v sobě chcete posílit dobrou matku, maminku s velkou pozorností na život, potom jsou tato cvičení také vhodná. Pracují totiž hlavně s ženskou a mateřskou energií, která dává nový život.

 

Oslovil vás některý z těchto aspektů ? Chcete se ponořit hlouběji do sebe, objevit svou vášeň, sílu a radost, odhalit skrytá tajemství, osvobodit se od negativních zkušeností ?

Pak mě kontaktujte a já vám sdělím, kdy a kde cvičíme:

 

Zita Žurková, e-mail: mamika@volny.cz

Mobil: +420 603 902 444